logo_profilo_rgb-diap

Laat jouw ontwikkeling, jouw toekomst zien

1 digitaal platform voor jouw ontwikkeling
Ontwikkeling is nog nooit zó simpel zichtbaar gemaakt

Hoe werkt het?

Profilo is een portfoliosysteem over jouw ontwikkeling. Daarom volgt het jouw pad, en geef jij de belangrijke mijlpalen aan:

Grip op ontwikkeling: Bepaal de ontwikkeldoelen die passen bij jouw situatie

Leg snel activiteiten vast waarin jij leert. Of het nu op de sportclub is, op school of op je werk

Vraag gericht om feedback. Aan degene die jij wilt. Over het onderwerp dat jij belangrijk vindt

Laat in één overzicht zien wat je allemaal hebt ontwikkeld. En selecteer jouw succesvolle eigenschappen voor de volgende stap in je loopbaan

Youtube instructiefilmpjes voor Profilo gebruikers

Waarom Profilo?

Meten is weten

Meten is weten. Iedereen wil tegenwoordig doelen stellen en resultaten meten en het liefst ook nog eens direct digitaal vastleggen. Voorbeelden zijn er legio; meten van gezondheid KPI’s, zoals BMI, vetpercentage, gewicht, en spiermassa. Maar ook evalueren van sportdoelen en -prestaties, het slaapgedrag, aantal verbruikte calorieën of het aantal contacten op Linkedin, Facebook en volgers op Twitter.

Waarom dan niet je eigen ontwikkeling meten?

Ieder mens ontwikkelt zich voortdurend. Jouw communicatie, gedrag en kwaliteiten ontwikkelen zich op ieder moment. Soms tijdens een belangrijk gesprek op je werk. Een andere keer tijdens een presentatie op je opleiding. Of tijdens het coachen van jouw voetbalelftal.

Hoe helpt Profilo?

Profilo stelt jou in staat om al deze belangrijke ontwikkelmomenten snel vast te leggen. Voor jezelf. En voor een ander. Om te laten zien waar je goed in bent, wat je aan het ontwikkelen bent en vooral wie je bent. Nodig gericht mensen uit om feedback te geven over jouw ontwikkelpunt. Of juist niet.

Profilo laat jouw ontwikkeling voor je werken. Of je nu snel een belangrijk moment wil vastleggen voor later of gericht wil gaan werken aan jouw ontwikkeling: Profilo is de online tool die 24/7 voor je klaar staat.

PROFILO AANVRAGEN

Over ons

Bartwin van der Pols is altijd geïnteresseerd in het verhaal achter mensen. Vanuit zijn rol als trainer en communicatiespecialist houdt hij zich al jaren bezig met de ontwikkeling van mensen. Dankzij zijn veelzijdige achtergrond in zowel de non-profit als de profit sector kan hij snel schakelen in de zoektocht naar de juiste oplossing.

(Nederlands) Henriëtte van Dort l Hamewith talent development l Profilo

Henriëtte van Dort-Kramer is een professional op het gebied van leren & ontwikkelen, performancemanagement en talentontwikkeling en heeft dit binnen diverse gerenommeerde organisaties doorontwikkeld. Naast Profilo is ze ook actief in de rollen van interim adviseur, (team)coach, trainer en docent op het gebied van leren, ontwikkelen en veranderen.

Veelgestelde vragen

Hoe meld ik mij aan voor Profilo?

Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Geef in het formulier aan of je voor een organisatie Profilo aan wilt vragen of als particulier.

Welk abonnement past het best bij mij?

Voor organisaties hebben we een abonnement bestaande uit een organisatiemodule en gebruikerslicenties op basis van een jaarabonnement.

Als je als particulier gebruik maakt van Profilo dan kan je een jaarabonnement afsluiten. Je ontvangt een factuur per maand.

Neem direct contact met ons op, of kijk voor meer informatie onze algemene voorwaarden.

Ik ga weg bij mijn werkgever. Kan ik Profilo meenemen?

Profilo is persoonsgebonden en blijft van altijd jou. Als je bij je werkgever weggaat kan je door een persoonlijke gebruikerslicentie gebruik blijven maken van Profilo. Of gebruik Profilo bij je nieuwe werkgever.

Wat kost Profilo?

Profilo hanteert verschillende prijzen voor organisaties en particulieren. Hierover willen we je graag informeren, neem daarvoor direct contact met ons op via het contactformulier.

Kan ik Profilo combineren met al bestaande persoonlijkheidstesten of POP plannen?

Gebruik Profilo als portfoliosysteem om de actiepunten en kenmerken uit andere persoonlijkheidstesten of POP plannen in de praktijk te brengen in jouw omgeving.

Profilo biedt reflectie, feedback, progressie en presentatie in 1 tool. Van studietijd tot en met pensioen.

Kan ik Profilo gebruiken voor betere voortgangsgesprekken?

Geen zin meer in wazige feedback? Ben je die onduidelijke voortgangsgesprekken ook zat?

In Profilo bepaal.jij jouw ontwikkeldoelen, -activiteiten en feedback. Leg snel en intuïtief je ontwikkeling vast. Op jouw manier. Op jouw tijd. Altijd beschikbaar, op je computer of mobile devices. Zo geef jij inzicht over jouw ontwikkeling, aan wie je wilt, op jouw manier.

Kan ik Profilo gebruiken voor feedback?

In Profilo stel jij je eigen feedback team samen. Je vraagt gericht feedback. Aan degene die jij wilt. Over het onderwerp dat jij belangrijk vindt.

Geef inzicht in jouw competenties. Bepaal de activiteiten waarin jij leert. Of het nu op de sportclub is, tijdens je opleiding of op je werk.

Zet je eigen omgeving om tot een actieve leeromgeving. Breng jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling in beeld.

Contact

Ik vraag aan namens een organisatieIk vraag aan als particulier