MijnProfilo:
Grip op jouw ontwikkeling

Hoe krijg jij grip op ontwikkeling?

Jij bent bezig met het investeren in jouw toekomst. Of dit nu op je werkplek is of je sportvereniging, jij bent je aan het ontwikkelen. Maar in de praktijk loopt ontwikkeling toch net wat anders dan gedacht. Jij wilt meer grip op het sturen van jouw leer- en ontwikkelproces.

Wel zo handig als je jouw ontwikkeling snel kunt vastleggen, bijsturen en tonen aan anderen. En dat je – als je dat wilt – om feedback kunt vragen. Aan wie jij wilt. Over wat jij wilt. Snel, direct en digitaal.

Ontdek hoe MijnProfilo grip geeft op jouw ontwikkeling!

Planned versus reality in growth

Ontwikkeldoelen en activiteiten

Leg in MijnProfilo jouw ontwikkeldoelen vast. Waar wil je naar toe werken? Wil je beter worden in het geven van presentaties? Of wil je aan de slag met de doelen uit de training waar je net bent geweest? Wat je doel ook is, MijnProfilo ondersteunt jouw ontwikkelproces optimaal.

Als jij je doelen hebt gesteld, ga je er natuurlijk mee aan de slag! Koppel jouw activiteiten aan jouw doelen, en hou zo grip op je voortgang. Of gebruik MijnProfilo als jouw digitale logboek van jouw activiteiten: een goed klantgesprek, een coachmoment of een projectopdracht.

In MijnProfilo kan je al jouw activiteiten snel en gemakkelijk vastleggen!

Feedback & Resultaten

Natuurlijk ben je ook benieuwd naar de mening van jouw collega’s, leidinggevenden of vrienden over jouw ontwikkeling. MijnProfilo ondersteunt jouw behoefte aan feedback:

  • Eenvoudig: selecteer waar jij feedback over wilt.
  • Direct: Selecteer wie jou feedback mag geven.
  • Verstuur: Met één druk op de knop ontvangen jouw teamleden een digitaal feedbackformulier.

Wil jij je ontwikkeling tonen? MijnProfilo levert een volledig rapport over jouw ontwikkeling. Jouw ontwikkeldoelen, activiteiten en feedback in één overzichtelijk rapport. Zo krijg jij grip op jouw ontwikkeling.

Vraag nu gratis Profilo proefaccount aan!

Ben jij op zoek naar de juiste ondersteuning voor de ontwikkeling van jouw medewerkers? Vraag hier een proefaccount Profilo aan.